exkuus
Inkomsten Disclaimer
Laatst Geüpdate op 18 augustus 2020
Inkomsten disclaimer:
Wij geloven niet in "Word-Snel-Rijk" programma's. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor onze programma's ontworpen zijn. 

Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze Ideeën, informatie, programma's of strategieën. We kennen jou niet en daarnaast zijn de resultaten die jij in jouw leven behaald jouw volledige verantwoordelijkheid. Zijn we het daarover eens? Wij zijn hier om jou te helpen door middel van onze beste strategieën te delen met jou zodat jij sneller bij jouw doelen en dromen kan geraken. Maar, niets op deze pagina's, website of emails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. 

Financiële cijfers die hier genoemd worden, of op één van onze andere pagina's of emails, zijn simpelweg gebaseerd op voorafgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden - Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

 Als je vragen hebt dan kun je die mailen naar: INFO@EXKUUS.BENIET FACEBOOK: Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

© 2021 EXKUUS B.V. - Alle rechten voorbehouden