ONTDEK HET MEEST EXCLUSIEVE & COMPLETE

TRANSFORMATIE PROGRAMMA
VAN BELGIË

Wij helpen andere en toekomstige ondernemers bij het starten, groeien en schalen van hun eigen online leadgeneratie. Resultaat? Complete vrijheid.
Elysium Coaching werd speciaal ontworpen voor het helpen van andere en toekomstige ondernemers bij het starten, groeien en schalen van hun eigen online leadgeneratie. Resultaat? Complete Vrijheid & Onafhankelijkheid.

DE 4 MEEST "CRUCIALE" BOUWSTENEN
OP JOUW WEG NAAR GELUKZALIGHEID

EXKUUS Mindset
EXKUUS Mindset
MINDSET
Vergelijkbaar met de fundering van een huis.
Wanneer je beschikt over een krachtige mindset, wordt ondernemen kinderspel.
EXKUUS Sales
EXKUUS Sales
SALES
Het principe van "hard-selling" werkt niet meer. Mensen handelen op kennis en goed vertrouwen. Wees bereid om te luisteren en geef waarde.
EXKUUS Marketing
EXKUUS Marketing
MARKETING
Dit voertuig zal jou compleet locatie onafhankelijk maken en in staat stellen om financieel van punt A naar punt B te gaan in no-time.
EXKUUS Coaching
EXKUUS Coaching
COACHING
Persoonlijke support tijdens jouw avontuur naar succes binnen ons programma. Daar schuilt zonder twijfel onze allergrootste troef.
EXKUUS Kjell Fruytier
EXKUUS Kjell Fruytier
EXKUUS Logo

VOOR EXCLUSIVITEIT

Bij EXKUUS leggen we de nadruk op de persoonlijke aanpak en resultaatgerichtheid. 

We werken uitsluitend samen met ambitieuze mensen waar we van overtuigd zijn dat we hen daadwerkelijk kunnen helpen. Daardoor realiseren we succesverhaal na succesverhaal.

We maken een eind aan de hype van al deze zogenaamde online guru's die jou doen geloven dat je morgen rijk kan worden.

Onze prachtige getuigenissen en studenten interviews spreken voor zich.

Ben jij op zoek naar verandering? En ben je bereid om hier echt voor te werken? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor ons programma. Bekijk eerst onze gratis training en ontdek of dit echt iets voor jou is.

8 MODULES & TALLOZE BONUSSEN

EXKUUS - Elysium Coaching Programma
  • Mindset & Productiviteit
  • Online Fundamenten
  • Klantafspraken Genereren
  • ​Afspraken Closen
  • ​Copywriting
  • ​Funnels & Automatisering
  • ​Succesvol Adverteren
  • Opschalen & Automatiseren
EXKUUS - Elysium Coaching Programma

Demonstratie
ELYSIUM COACHING

Krijg meteen een uitgebreide blik achter de schermen.

Deze demonstratie zal jou exact laten zien hoe Elysium Coaching opgebouwd is en wat je allemaal zal leren binnen dit programma.

Wanneer jij van A tot Z wil ontdekken hoe een digitaal ondernemers avontuur er voor jou uit zou kunnen zien, dan is dit zonder twijfel JOUW place to be!

Zoals vermeld op

Levenstransformerende inzichten,
ZODAT OOK JOUW DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN

EXKUUS Kjell Fruytier
1. Mindset & Productiviteit
Ontdek levenstransformerende inzichten in deze module die de fundamentele basis zullen vormen voor jouw ondernemersavontuur. Discipline & doorzettingsvermogen worden jouw tweede natuur.
2. Online
Fundamenten
Jouw echte eerste stappen in ondernemersland zet je hier.
Terwijl alles administratief geregeld wordt nemen we je mee doorheen allerlei essentiële digitale tools die jouw opstart zullen verzilveren.
3. Klantafspraken genereren
Tal van strategieën delen we met jou over hoe jij op effectieve wijze kunt prospecteren in jouw zoektocht naar potentiële klanten. Introvert of extravert - geen probleem! Voor elk type persoon zijn er mogelijkheden.
4. Afspraak
Closen
Geen sales = geen inkomen!
Doormiddel van ons uitgebreide sales script in combinatie met onze exclusieve sales calculators wordt sales een spel waarin winnen gewoonweg een verslaving wordt.
5. ​Copywriting
Nood aan artisticiteit?
Binnen onze copywriting module krijg je ontzettend veel richtlijnen voor het opstellen van jouw unieke advertentieteksten. Tijd om mensen aan te trekken met jouw creativiteit.
6. ​Funnels & Automatisering
Creëer unieke pagina's voor jouw toekomstige klanten die de conversie voor hun bedrijven aanzienlijk zullen verhogen.
Automatiseer deze en behaal resultaten op automatische piloot.
7. ​​Successvol
Adverteren
Facebook is een leuke vrijetijdsbesteding. Maar heb jij daadwerkelijk al kennis mogen maken met de echte kracht van dit algoritme? Leer adverteren van A tot Z binnen een professionele omgeving en link jouw klanten aan hun favoriete kopers.
8. OPSCHALEN & automatiseren
Ben jij de ambitieuze ondernemer die consistent wil blijven groeien? Of ben je tevreden met een solide inkomen dat jou in staat stelt om elke dag te proeven van een vrij en onafhankelijk leven? Laat ons samen werken naar wat jou echt gelukzalig maakt! 
EXKUUS Nomi Kjell Fruytier

MAAK KENNIS MET

KJELL FRUYTIER & NOMI DE COCK

EXKUUS Nomi Kjell Fruytier
Reeds enkele jaren actief in ondernemersland en sinds 2020 ook tot uw dienst onder de educatieve vennootschap EXKUUS.

Met behulp van ons coachingsprogramma, onze resultaatgerichte en eerder bewezen doe-strategieën willen wij andere en toekomstige ondernemers helpen bij de opstart of verderzetting van hun eigen succesvol "Online Advertentie Bureau."

"Deze digitale opportuniteit stelt mensen in staat om meer van het leven te genieten zonder financiële tekortkomingen."

ONZE MISSIE

"Aanleren wat vandaag echt noodzakelijk is."
EXKUUS Nomi & Kjell Fruytier
Wij hebben er onze missie van gemaakt om het trainingslandschap te hervormen. Dit doen we doormiddel van een krachtig praktijkgericht coachingsprogramma waarin we onze studenten zeer persoonlijk stimuleren. We helpen mensen door hen te leren hoe ze hun online leadgeneratie starten, groeien en schalen. 

Traditionele training is verouderd en veel te duur, zoveel is duidelijk. Onze programma's zijn bedoeld om jouw inkomen te verhogen met 200%, 500% of zelfs met maar liefst 1000% en dit voor slechts een fractie van de kostprijs die je normaal betaalt voor traditionele opleidingen.

We helpen beginners zonder zakelijke ervaring om hun eigen 'hyper' winstgevend online advertentiebureau op te starten, uit te bouwen en verder op te schalen. Ook ondernemers met nood aan meer klanten zijn welkom voor een maandelijkse boost van hun klantenbestand.
EXKUUS Nomi Kjell Fruytier
Zeer weinig mensen begrijpen het belang van online leadgeneratie.
Digitale zichtbaarheid is vandaag ontzettend cruciaal om je te profileren op de markt!

We zorgen ervoor dat al onze cursisten zich ontwikkelen tot echte ondernemers. Het resultaat? Het runnen van een eigen succesvol bedrijf en dit op de automatische piloot. Waar we volledig de nadruk zullen leggen op werken 'aan' de business en niet 'in' de business. Deze manier van ondernemen zal leiden tot complete vrijheid.
EXKUUS Nomi en Kjell Fruytier

Kom jij hiervoor
in aanmerking?

Dit is niet zomaar een coachingsprogramma - Dit is het meest complete transformatieprogramma dat vandaag op de markt beschikbaar is en jij staat op het punt om jouw leven te transformeren...

BEDANKT!

Bedankt dat jij kennis met ons wilt maken! We appreciëren jouw interesse in onze diensten.

Het ultieme doel van deze afspraak is om na te gaan of we jou daadwerkelijk kunnen helpen.

Hebben wij een match? Dan zullen we laten zien wat we precies voor jou kunnen betekenen gebaseerd op jouw specifieke situatie. Nadien neem je zelf en volledig vrijblijvend de beslissing of jij je graag aan wilt sluiten bij onze familie.

CHECK OOK NOG Deze resultaten...

"Transformeer jouw leven met slechts 1 simpele keuze"

EXKUUS Getuigenissen
EXKUUS Getuigenissen

VEELGESTELDE VRAGEN - ELYSIUM COACHING

IS DIT PROGRAMMA TOEGANKELIJK VOOR ALLE LEEFTIJDEN?

In onze familie hebben we allerlei leeftijden (18+ - 60+) - Leeftijd speelt geen rol. Belangrijk is dat jij weet dat je verandering wilt, wij helpen jou hierbij graag door jou op weg te zetten als zelfstandig succesvol ondernemer.

MOET IK AL CONNECTIES HEBBEN ALVORENS IK KAN STARTEN?

Een uitgebreid netwerk of connecties zijn niet vereist om deel te kunnen nemen aan ons programma. Wij zullen je leren hoe je dit zelfstandig opbouwt.

HEB IK KENNIS VAN COMPUTER PROGRAMMA'S NODIG?

Neen. In ons programma leer je alles van A tot Z zonder dat je over ervaring beschikt over alle programma's die wij toepassen binnen ons programma. Maak je dus geen zorgen, want wij zullen jou hierin stap voor stap begeleiden.

IS DIT PROGRAMMA VERGELIJKBAAR MET EEN CURSUS?

Veel mensen verwarren ons programma met een cursus. Maar dat is het niet. Dit transformatie programma leert jou niet alleen nieuwe skills en inzichten, we gaan jou ook nog eens persoonlijk begeleiden doorheen het totale traject.

ZIJN KJELL & NOMI ZELF AANWEZIG OP COACHING CALLS?

Absoluut! Daarnaast beantwoorden Kjell & Nomi ook uitgebreid & constructief alle vragen die gesteld zijn of gesteld worden tijdens de coaching call.

HOEVEEL COACHING CALLS STAAN ER WEKELIJKS GEPLAND?

Doorgaans wordt er 1 wekelijkse vaste coaching call georganiseerd. Sporadisch worden hier extra calls aan toegevoegd wanneer de vraag groot is, we willen onze familieleden ten allen tijde voorzien van het maximale.

BEANTWOORDEN KJELL & NOMI VRAGEN IN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Naast de moderatoren staan ook Kjell & Nomi altijd paraat om vragen in de Facebook groep te beantwoorden. Zelfs discrete vragen kunnen worden gesteld, deze worden dan ook persoonlijk behandeld.

ZAL MIJN VRAAG PERSOONLIJK BEANTWOORD WORDEN?

Tijdens de coaching call nemen we graag uitgebreid de tijd en ruimte om jouw informatieve of praktische vragen zo correct en compleet mogelijk te beantwoorden. Discrete vragen behandelen we in samenspraak graag persoonlijk.

HOEVEEL TIJD HEB IK NODIG OM HET PROGRAMMA TE VOLTOOIEN?

Dit is een subjectieve vraag en het antwoord hierop is voor iedereen anders. We raden aan om ons programma uit te voeren op consistente basis en passend binnen jouw persoonlijke agenda voor het volgen van de theorie en de implementatie.

WAT MAAKT DIT PROGRAMMA UNIEK & TEVENS EXCLUSIEF?

Ongetwijfeld onze persoonlijke aanpak! Ons programma bestaat niet uit cursisten - we zijn één ondernemersfamilie met dezelfde waarden, normen en doelstellingen. Door onze persoonlijke coaching garanderen we dagelijkse motivatie & progressie.

WORD IK NOG ONDERSTEUND NA VOLTOOING VAN HET PROGRAMMA?

Ook wanneer jij het digitale programma voltooid hebt, blijft onze verdere ondersteuning en coaching van kracht. Je kan ten allen tijde bij ons terecht voor extra vragen of inzichten. Deze kunnen business gerelateerd zijn, maar ook bij persoonlijke kwesties helpen we graag.

ZAL DIT PROGRAMMA MIJ MEER LEREN DAN ENKEL ADVERTEREN?

Absoluut! Adverteren is slechts een klein onderdeel binnen het traject dat we aanbieden. We baseren ons op 4 cruciale bouwstenen zijnde: "Mindset, Sales, Marketing & Coaching". Deze zullen jou voorzien van de fundamenten die nodig zijn voor ondernemerschap.

IS DIT PROGRAMMA UP TO DATE?

Ons programma is 2022 proof en wordt nog wekelijks geüpdatet. We staan open voor input van onze familieleden en geven hier ook daadwerkelijk en op de minimale termijn een passend gevolg aan om ons programma ten allen tijde te voorzien van meer kwaliteit.

KAN DIT OOK IN BIJBEROEP?

Natuurlijk! Sterker nog, de meeste van onze cursisten starten allemaal vanuit een bijberoep zodat hun huidige hoofdberoep nog als "zekerheid" kan dienen. In een latere fase zien we de tendens naar een complete omschakeling.

IS DIT OPNIEUW HET ZOVEELSTE PIRAMIDESYSTEEM?

Neen! Hier zijn we zelf geen voorstander van. Ons traject is compleet onafhankelijk en zal jou stimuleren naar zelfstandigheid. Dit houd in dat je volledig zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen zaak en dat alle inkomsten die je zal genereren integraal voor jou zijn, zonder hier dergelijke commissies op af te moeten geven.

EN WAT MET DE BELASTINGEN?

Zoals iedere werknemer, werkgever, zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) zijn we allemaal genoodzaakt om belastingen te betalen. Het is helaas een onvermijdelijk gegeven aangezien we spreken over professionele beroepsactiviteiten. Maar er is ook goed nieuws, want als zelfstandige heb je veel meer controle over jouw belastingen... In Elysium hebben we een module die hierin gespecialiseerd is "Boekhouden voor Dummies".

TENSLOTTE - IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT VOOR MIJ?

De enige manier om er echt zeker van te zijn of dit programma iets voor jou is, is door jouw afspraak met ons te bevestigen en aanwezig te zijn op deze afspraak. Ons team zal jouw persoonlijke situatie evalueren en onderzoeken of wij jou daadwerkelijk kunnen helpen. We zullen jou absoluut niets verkopen tenzij we ervan overtuigd zijn dat jij de capaciteiten bezit om het tot één van onze volgende succesverhalen te schoppen. De slaagkans binnen ons programma is ontzettend hoog voor al diegenen die het programma daadwerkelijk volgen en implementeren en die daarnaast nog de moeite nemen om de calls bij te wonen. De slaagkans is simpelweg zo hoog omdat we enkel werken met de mensen waarvan we overtuigd zijn dat we ze kunnen helpen. En de enige manier om daarachter te komen is door aanwezig te zijn op ons geplande kennismakingsgesprek.
©2022 EXKUUS B.V.
Algemene Voorwaarden     |     Privacyverklaring     |     Inkomsten Disclaimer
Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc.
Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.
EXKUUS BV Disclaimer: Wij geloven niet in "word-snel-rijk" programma's. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor onze trainingen en programma's ontworpen zijn.

Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze ideeën, informatie, programma's of strategieën. We kennen jou niet en daarnaast zijn de resultaten die jij in jouw leven behaalt jouw volledige verantwoordelijkheid. Zijn we het daarover eens? Wij zijn hier om jou te helpen door middel van onze beste strategieën te delen zodat jij sneller bij jouw doelen en dromen kan geraken. Maar, niets op deze pagina's, website of emails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. 

Financiële cijfers die hier genoemd worden, op één van onze andere pagina's, tijdens de gratis trainingen of emails, zijn simpelweg gebaseerd op voorgaande resultaten en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden - alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Als je vragen hebt dan kan je die mailen naar: info@exkuus.be